• image06

  Vendi i shtëpis tuaj

  Dino Company

 • image01

  Ndjehu rehat

  Dino Company

 • image06

  Edhe për ju ka vendë

  Dino Company

Zgjedhe Objektin
Dino company esht kompani e cila mirret me ndertimin e komplekseve
afaristo-banesore e cila ofron nje kualiteti te lart per klientet, esht nje kompani ku ju mund te gjeni zgjidhje per apartamentin tuaj.

Dino Ndertim, Dino Ceramiche, Dino Prodhim

Zyra Qëndrore
Magj. Prishtinë-Ferizaj
Fsh. Konjuh 14000 Lipjan , Kosovë

Tel&Fax

+381 (0) 38 566 666

Tel:

+381 (0) 38 566 667

Mob:

+377 (0) 44 59 59 59 ntshdino@hotmail.com
info@dino-5.com
www.dino-5.com
Follow us:
facebook
youtube
Twitter
View360
Ndërtim i ulët dhe i lartë sipas standardeve të ndërtimit
Objekte afariste dhe banesore
Shtëpi banimi
Objekte Ekonomike
Ura Rregullimin dhe asfaltimin e rrugeve etj.


Bëjmë prodhimin e të gjitha klasave të betonit sipas standardeve të ndërtimit si dhe transportin deri në destimin final. Bëjmë prodhimin e të gjitha fraksioneve të zhavorit, shitja dhe transportimi deri në destinacionin final Bëjmë furnizimin me të gjitha llojet e matrialeve ndërtimore Ofrojm keramike prodhim italian me shumicë dhe pakicë nga fabrikat më të njohura italiane.

Shitje direkte të lokaleve afariste dhe banesave.

Objektet e përfunduara

example2
example2
example2
example2
example2
example2
example2
example2

Objektet në proces

Se Shpejti....